BEN JE ER KLAAR VOOR OM JE CREATIVITEIT TE VERGROTEN?* OM IETS BAANBREKENDS TE CREËREN? OM GRENZEN TE VERLEGGEN? EN DEEL UIT TE MAKEN VAN EEN GEMEENSCHAP VOL POTENTIEEL?

DON'T JUST CREATE.
CREATE GREATNESS

Ontdek alles van Elgato

Gaming- en lifestyle-merk

Waarom streamen we?

"Omdat het geweldig is! Als ik niet aan het racen ben, ben ik aan het gamen. Streamen stelt me in staat om te gamen en op hetzelfde moment met de kijkers in de chat te praten. Ik heb zo'n geweldige community opgebouwd en ik geniet ervan om met hen te kunnen praten en mensen vrolijk te maken met hetgeen wat ik doe.. De producten van Elgato helpen mij ervoor te zorgen dat ik hun de beste kwaliteit kan geven en zonder problemen kan streamen!"

Creatief aan de slag met Quadrants Asset Pack

Influencer, streamer en kunstenares

Waarom creëren we?

"Jeetje. Waarom niet? Creatief. Creator. Deze woorden omvatten niet alleen mijn beroep, maar beschrijven wie ik werkelijk ben. Zonder creatie zou niets van wat we doen of ervaren leven, karakter of passie bevatten. Van jongs af aan gaf het creëren mij de troost, de veiligheid en de toewijding om met tegenslagen om te gaan en ernaar te streven boven deze tegenslagen uit te stijgen. Of het nu gaat om het bedenken van een leuke en opwindende manier om mezelf te uiten, het maken van een nieuwe avatar om magische werelden te verkennen in een videogame of het creëren van online content om die reis te delen met de gemeenschap - creatie is de sleutel."

Creatief aan de slag met Djarii's Asset Pack

Drummer, techneut, kunstenaar en streamer

Waarom spelen we?

"Ik leef om te innoveren en grenzen te verleggen. Als ik niet vooruit kom, ben ik nooit tevreden. Ik stream, speel en creëer om voortdurend die specifieke behoefte te bevredigen en iedereen die houdt van wat ik doe plezier te bezorgen. Elke dag geeft me inspiratie voor een nieuw idee en Elgato helpt me om keer op keer die vooruitgang te boeken!"

Creatief aan de slag met MrGregles Asset Pack

Podcast en online platform

Waarom delen we?

"We creëren een plek waar gelijkgestemde individuen elkaar kunnen vinden, zich op hun gemak voelen om zichzelf te zijn, levendige discussies kunnen voeren en deel kunnen uitmaken van een cultuur die hen soms buitensluit. We delen om gemeenschappen op te bouwen en mensen samen te brengen."

Creatief aan de slag met TheNerdCouncil Asset Pack

START CREATING YOUR GREATNESSAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten