Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina

Wij upgraden uw onderneming

Diensten

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden aan diensten die uw bedrijf future-proof maakt

Server op maat

Wil je als bedrijf je gevoelige data beschermen, heb je behoefte aan meer rekenkracht en/of grotere hoeveelheden opslagcapaciteit? Verwerk je vaak grote datasets, audio- en/of videobestanden en wil je dit proces versnellen?

Meer info

IT-hardware

Wij geven u professioneel advies om uw achterhaalde hardware te optimaliseren met nieuwe technologiën die uw bedrijfsprocessen verder ontplooien. Van computer tot printer, Alternate heeft alles wat u nodig heeft.

Meer info

Netwerk

Investeer in een veilig netwerk zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Laat u begeleiden door onze professionals en wij zorgen voor een netwerk waarop u kan vertrouwen.

Ontdek aanbod

IT-hardware

Wij trekken ten strijde om je achterhaalde hardware te optimaliseren met nieuwe technologieën die uw bedrijfsprocessen verder ontplooien. Van computer tot printer, Alternate heeft alles wat u nodig hebt.

Desktops

Van compacte workstations tot high-end pc's.

Ontdek aanbod Diensten

Notebooks

Werk waar en wanneer u maar wil met een gepaste notebook.

Ontdek aanbod Diensten

Monitoren

Verschillende formaten of specifiek voor grafische toepassingen.

Ontdek aanbod

Randapparatuur

Maak uw werkplek compleet met een ergonomische muis, toetsenbord en muismat.

Ontdek aanbod

Printers

In een handomdraai essentiële documenten afdrukken.

Ontdek aanbod

Scanners

Makkelijk documenten digitaliseren.

Ontdek aanbod

Telefonie

Blijf in verbinding met de juiste telefoon of smartphone.

Ontdek aanbod

Vergadering

Probleemloos digitaal vergaderen met een conferentiecamera of webcam.

Apple

Mac, MacBooks, iPhone en meer.

Ontdek aanbod Diensten

(Thuis)werkplek

Alle essentiële hardware voor een ergonomische en efficiënte thuiswerkplek.

Meer info

Netwerk

Investeer in een veilig netwerk zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek aanbod Diensten

NAS | Datastorage

Met een NAS voor MKB & Enterprise heb je opslag met focus op betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties.

Ontdek aanbod

UPS noodstroom oplossingen

Voorzie al jouw computerapparatuur van noodstroom en voorkom dataverlies en andere schade bij stroomuitval.

Ontdek aanbod

Kies voor een server op maat bij ALTERNATE

Wil je als bedrijf je gevoelige data beschermen, heb je behoefte aan meer rekenkracht en/of grotere hoeveelheden opslagcapaciteit? Verwerk je vaak grote datasets, audio- en/of videobestanden en wil je dit proces versnellen? Dan kan je bij ALTERNATE kiezen uit een ruim assortiment aan servers en servercomponenten. Advies van onze experten krijg je er gratis bij.

Waarom een server op maat?

Cloud-based is niet altijd ideaal

Als je grote hoeveelheden data moet opslaan in de cloud dan kan een abonnement al snel in prijs oplopen. Een on-site server aankopen komt voordeliger uit op lange termijn. Door servers in eigen beheer te nemen heb je meer bescherming en controle over je data, prestaties/latentie en de wettelijke nalevingen van de opslag van data. Plus je kan gemakkelijker specificaties op maat aanbrengen en sneller je data opslag uitbreiden.

Sneller werken

Voor freelancers, agencies en bedrijven die werken aan creatieve projecten zoals animaties (2D, 3D en 4D), video’s bewerken of vaak projecties en simulaties maken, kan het renderen van deze uitgebreide bestanden heel tijdsintensief zijn. Tijd die je liever steekt in het creëren en bewerken van je werk. Een render farm is een krachtig computersysteem dat je bestanden sneller verwerkt zodat er meer tijd vrijkomt voor creatief werk.

Servers met veel rekenkracht helpen je bedrijf om de uitdagingen van vandaag en morgen beter te doorstaan. Met ruwe computerrekenkracht gaat content creëren veel vlotter en je bedrijfsinfrastructuur krijgt een upgrade. Hierdoor anticipeer je sneller op nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie, machine learning en quantum computing.

Veiligheid

Servers zijn ook perfect om al je gevoelige bedrijfsdata te beschermen en veilig te delen tussen collega’s. Dit kan bijvoorbeeld met een SSL-certificaat of door een VPN te installeren. Zo kunnen bestanden veilig gedeeld worden tussen thuiswerkende mensen en met het bedrijfsnetwerk. Op die manier wordt er flexibeler én efficiënter gewerkt.

De beste servers voor jouw bedrijf vind je bij ALTERNATE

Wist je dat ALTERNATE ook op maat gemaakte servers aanbiedt? Onze toegewijde accountmanagers gaan samen met jou op zoek naar de servercomponenten die passen bij de behoeften van het bedrijf én die gemakkelijk schaalbaar zijn met oog op verdere groei.

Waar ALTERNATE in excelleert is het samenstellen van:

  • File servers/NAS
  • Database servers
  • Servers met veel rekenkracht voor content creation en machine learning

Daarnaast hebben we nauwe connecties en partnerschappen met bekende merken van servercomponenten. Bij ALTERNATE staan we voor je klaar om je te begeleiden in dit grote aanbod en we zorgen dat je serversamenstelling compatibel is. Ook na aankoop blijven onze accountmanagers bereikbaar voor advies en om je vragen te beantwoorden.



Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten