Wij upgraden uw onderneming

Diensten

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden aan diensten die uw bedrijf future-proof maakt

Cloud

Tijd om uw bedrijf future-proof te maken? Schakel vandaag nog over naar Microsoft Office 365 en maak kennis met een zee aan mogelijkheden en functionaliteiten.

IT-hardware

Wij geven u professioneel advies om uw achterhaalde hardware te optimaliseren met nieuwe technologiën die uw bedrijfsprocessen verder ontplooien. Van computer tot printer, Alternate heeft alles wat u nodig heeft.

Netwerk

Investeer in een veilig netwerk zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Laat u begeleiden door onze professionals en wij zorgen voor een netwerk waarop u kan vertrouwen.

Klik op de afbeelding om meer informatie te ontdekken

Over Alternate

Zeg je Alternate dan zeg je computers en hardware. En dat is niet voor niets. Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1992 in het Duitse Linden zit IT-hardware in ons DNA.

Alternate is sinds 1998 ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel 160 medewerkers. De afgelopen jaren is Alternate als online winkel uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers én marktleider op het gebied van computerelektronica. Met onze webshop, eigen Alternate PC-lijn én assemblagedienst voor maatwerkoplossingen bieden we een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven.

Tegenwoordig wordt er vanuit Duitsland, Nederland en België aan alle landen van Europa geleverd. Alternate is daarmee een van de meest succesvolle e-commerce onderneming in zijn branche.

Ons geweldige team

Laat u begeleiden door één van onze accountmanagers

Thijs Reijns

Salesmanager

Patty Nagtzaam

Inside Sales Representative

Giulio van Lint

Inside Sales Representative

Koen Bolder

Inside Sales Representative

Floris van Meel

Backoffice medewerker

Tim van den Brink

Business Service ProfessionalAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten