Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina

Betalen

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. De verzending van jouw bestelling volgt zodra alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Er zijn geen bijkomende kosten.

Je kunt met creditcards van VISA, Eurocard MasterCard en American Express (AmEx) alle artikelen in onze webshop bestellen die binnen 48 uur leverbaar zijn. Na een succesvolle transactie ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 • Betaling per creditcard is mogelijk tot een bedrag van € 5000,-.
 • Levering in het buitenland of het opgeven van een buitenlands facturatieadres is niet mogelijk.

Creditcardbetalingen kunnen worden tegengehouden voor een veiligheidscontrole. Voor bestellingen na 17:30 uur kan daarom een langere levertijd gelden.

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd.

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, kun je onderstaande bankgegevens gebruiken:
NL03 INGB 0658 5298 62 ALTERNATE Nederland CV
BIC: INGBNL2A

Vergeet niet om je klantnummer, ordernummer of internetbestelcode als betaalreferentie te gebruiken. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving in de regel ongeveer twee tot drie werkdagen kan duren.

Bedrijven en instellingen kunnen bij ALTERNATE op rekening kopen als zij dat willen. Dit zijn de voorwaarden:

 • Voor bedrijven en instellingen die door onze kredietverzekeraar voldoende kredietwaardig worden bevonden, is het mogelijk om op rekening te kopen.
 • Indien een bedrijf korter dan een jaar bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat wordt het bedrijf zonder meer niet kredietwaardig bevonden.
 • Een kredietaanvraag wordt pas in behandeling genomen wanneer wij een volledig ingevuld aanvraagformulier hebben ontvangen, samen met een uittreksel van de Kamer van Koophandel.
  Dit uittreksel mag niet ouder zijn dan 6 maanden. De kredietaanvraag duurt ± 3 werkdagen.
 • Voor stichtingen en instellingen geldt dat kopen op rekening ook mogelijk is, wanneer zij niet beschikken over een uittreksel van de Kamer van Koophandel.
  Je kunt hiervoor contact opnemen met onze medewerkers.
 • Betaling van de op rekening gekochte artikelen dient binnen 14 dagen na levering te zijn voldaan door storting of overmaking op een door ALTERNATE opgegeven bankrekening.
 • Op alle leveringen en betalingen zijn altijd en uitsluitend de algemene leveringsvoorwaarden van ALTERNATE van toepassing.
 • Een bestelling kan worden uitgevoerd, zodra een ondertekende inkooporder in het bezit is van ALTERNATE.

Je kunt met de betaalwijze "op rekening" alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. De verzending van jouw bestelling volgt zodra alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Er zijn geen bijkomende kosten.

Verder geldt dat het maximum bestelbedrag de door ons toegewezen limiet niet mag overschrijden. En de betaling binnen de door ons opgegeven termijn voldaan moet zijn.
Voor meer informatie over het op rekening bestellen, kun je contact opnemen met onze zakelijke afdeling.

Het aanvraagformulier kun je hier downloaden.

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, kun je onderstaande bankgegevens gebruiken:
NL03 INGB 0658 5298 62 ALTERNATE Nederland CV
BIC: INGBNL2A

Vergeet niet om je klantnummer, ordernummer of internetbestelcode als betaalreferentie te gebruiken. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving in de regel ongeveer twee tot drie werkdagen kan duren.

Dat is helaas niet mogelijk.

Dat is helaas niet mogelijk.

 • Laat je de producten in het buitenland leveren? Dan kan alleen een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.
 • Hebben de gekozen producten een langere of onbekende levertermijn? Dan kun je alleen met de geselecteerde betaalwijzen betalen.

Misschien is deze in je spambox terechtgekomen. Zo niet, controleer of het aankoopbedrag is afgeschreven. Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Onze klantenservicemedewerkers zullen zo snel mogelijk uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Wij zullen het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald.

Wegens fraudegevoeligheid worden betalingen met creditcard en PayPal extra gecontroleerd. Wanneer een betaling wordt afgewezen, kunnen wij de reden helaas niet delen. Wens je de bestelling alsnog te ontvangen, plaats deze dan opnieuw met een andere betaalwijze.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten