HyperX header

Met Kingston Technology altijd genoeg geheugen.

Kingston Technology werd in 1987 opgericht in California door John Tu en David Sun. Het bedrijf kwam toen met slechts één product op de markt, namelijk verwisselbare geheugenmodules. Vandaag de dag staat Kingston bekend als één van de grootste fabrikanten ter wereld van geheugenoplossingen voor servers, pc’s en laptops. Doordat ze actief de componenten controleren die in de geheugenmodules worden gebruikt, kan het bedrijf garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de modules.

Geheugen

Nooit meer een traagwerkende computer met Kingston geheugen.

Je wilt een game spelen, maar je pc is ontzettend traag of pagina’s laden niet. Herkenbaar? Kingston heeft hiervoor de oplossing, namelijk geheugenmodules. Upgrade je computer met meer of sneller geheugen voor betere prestaties.

Bekijk alle Kingston geheugen:
DDR3|DDR4

SSD's

Met Kingston SSD’s start je in no-time je computer op en laad je applicaties sneller!

Start je pc langzaam op of doen programma’s er erg lang over om te laden? Rust je pc dan uit met een Kingston SSD en ervaar meer snelheid en betrouwbare prestaties. SSD’s zijn sneller, stiller en koeler dan de traditionele harde schijven, en ze zijn vaak duurzamer en betrouwbaarder. Heb je al een wat ouder pc-systeem? Met een Solid State Drive blaas je er weer nieuw leven in.

Bekijk alle SSD's

SD-kaarten

Geen foto- of videomomenten meer missen.

Bewaar jij graag al je foto’s, video’s of andere media op je telefoon of tablet? Met Kingston SD-kaarten en microSD-kaarten heb je betrouwbare mediaopslag voor al je mobiele apparaten. Met enorme capaciteiten kun je voorkomen dat je net niet die ene leuke foto of dat grappige filmpje kunt maken.

Bekijk alle SD-kaarten

Kaartlezers

Snel je media overzetten van je mobiele apparaten met Kingston kaartlezers.

Als je veel media op je mobiele apparaten bewaart, is het natuurlijk handig als je deze ook eenvoudig kunt overzetten naar bijvoorbeeld je computer. Met Kingston kaartlezers, ook bekend als mediareaders, kun je al je gegevens, zoals foto’s, video’s en muziek, snel en eenvoudig overbrengen. De kaartlezers ondersteunen o.a. de formaten: microSD, microSDHC, SD, SDHC, SDXC en CompactFlash.

Bekijk alle kaartlezers

USB-sticks

USB-sticks met een enorme capaciteit.

Moet je vaak media meenemen naar je werk of deel je graag foto’s met familie en vrienden? Met Kingston USB-sticks kan dit heel eenvoudig. Door de enorme capaciteit, tot wel 2TB, kun je genoeg media meenememen, waar je ook heengaat.

Bekijk alle USB-sticks


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten