LG header

LG – Life’s good

LG Electronics werd in 1958 opgericht in Yeonji-dong, Zuid-Korea. Het bedrijf produceert onder andere televisies, smartphones, computerschermen en beamers. Het doel van LG is om het dagelijks leven comfortabeler, vrije tijd leuker en huis fraaier te maken met hun elektronica. Life’s good met de producten van LG.

Bekijk het gehele assortiment

4K monitoren

Ben jij op zoek naar de optimale beeldweergave? Een 4k-monitor heeft een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Dit zijn vier keer zoveel pixels als op een Full HD scherm. Het beeld is hierdoor veel scherper.

De 4k-monitoren van LG hebben de scherpste details en natuurgetrouwe kleuren. Hierdoor zijn de beelden adembenemend. Zowel van dichtbij als veraf is de beeldkwaliteit perfect.

Ontdek de monitoren

UltraWide monitoren

Met een UltraWide monitor beschik je over een 21:9 ultra breed gezichtsveld. Ten opzichte van een 16:9 monitor is het een compleet nieuwe ervaring. Dit type monitor is zowel geschikt voor werk als voor gamen. Gebruik je de monitor voor werk, dan gaat je productiviteit omhoog. Er is genoeg ruimte voor de taken die je moet doen en multitasken is hierdoor eenvoudig. Tijdens het gamen heb je een competitief voordeel omdat je meer kan zien op dit type monitor dan op een normale monitor.

Ontdek de monitoren

Gaming monitoren

Ervaar je games alsof je er zelf bij bent met de gaming monitoren van LG. Door de lage reactietijd en hoge resfreshrate heb je altijd een vloeiend beeld en kun je sneller reageren. Maak, afhankelijk van het type game wat je speelt, de keuze voor de Gamer, FPS of RTS-modus. Hierdoor speel je altijd met de optimale instellingen.

Ontdek de monitoren

IPS monitoren

Geniet van adembenemende graphics met een IPS monitor van LG. Door de brede kijkhoek worden kleuren vanuit elke hoek kleurecht weergeven. Deze monitoren zijn ideaal voor het kijken van films, bewerken van foto’s en ander grafisch werk waarbij een juiste kleurweergave belangrijk is.

Ontdek de monitoren

Beamers

Met een beamer van LG projecteer je op elke gewenste locatie een groot beeldformaat. Vanwege het compacte formaat, neem je de beamer eenvoudig overal mee naartoe. Met de LG CineBeam 4k ervaar je een groter beeld in een 4k resolutie. Kies je voor een LED- of Ultra Short Throw beamer, dan kan je pc’s, smartphones en tablets draadloos verbinden met de beamer.

Ontdek de beamersAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten