Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina
Logitech
Logitech G assortiment

Logitech G, passie voor gaming

Ben je op zoek naar de ultieme gaming gear? Dan ben je bij Logitech G aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod gaming toetsenborden, gaming muizen, headsets en meer.

Alle gaming artikelen van Logitech voldoen aan de hoogste standaard en worden uitgebreid getest. Wil jij van je gamesessie een succes maken? Bekijk dan snel ons uitgebreide Logitech G assortiment.

Gaming muizen

Met een onnauwkeurige gaming muis sta je natuurlijk al 1-0 achter. Daarom zorgt Logitech G ervoor dat de dpi-sensor ongelooflijke accuratesse, trackingsnelheid en consistentie levert. Hierdoor heb je meer controle over je game en ben je je tegenstander net een stap voor. Via de Logitech Gaming Software kunnen de macro’s naar jouw voorkeur worden geconfigureerd met aangepaste opdrachten.

Bekijk alle Logitech G gaming muizen

Gaming toetsenborden

Breng je game naar een geheel nieuw niveau met de gaming toetsenborden van Logitech G. Dankzij de programmeerbare G-toetsen kun je jouw gaming toetsenbord naar eigen wens programmeren, zoals het aanpassen van functies en macro-opdrachten instellen via de Logitech Gaming Software. Met rollover voor meerdere toetsen en anti-ghosting kun je erop vertrouwen dat je gaming toetsenbord meerdere complexe opdrachten snel registreert. eSports-professionals over de hele wereld geven de voorkeur aan mechanische Logitech G-toetsenborden vanwege hun snelheid, consistentie en betrouwbaarheid.

Bekijk alle Logitech G gaming toetsenborden

Headsets

Met de headsets van Logitech G hoor je vijanden voordat je ze ziet en houd je je team op de hoogte met de kristalheldere microfoons. Met de ultralichte materialen kun je uren comfortabel gamen. Laat je meeslepen door de realistische geluidseffecten, zonder afleiding van achtergrondgeluid. Zie en hoor de actie!

Bekijk alle Logitech G gaming headsets

Simulatie – Plug and Play

Logitech G racesimulatie-apparatuur

Vol gas met volledig controle

Met de geavanceerde racesimulatie-apparatuur van Logitech G bestuur je jouw sportwagen nauwkeurig en gecontroleerd. Met de Driving Force stuurwielen race jij je een weg naar het hoogste niveau. Geniet van de perfecte digitale race-ervaring.

Bekijk al de racesimulatie-apparatuur van Logitech

Racesimulatie

Logitech G vliegsimulatie-apparatuur

Start je vliegavontuur

Bestuur met de vliegsimulatie-apparatuur een vliegtuig. De apparatuur van Logitech G werkt zo goed, dat het net is alsof je in een echt vliegtuig zit. Met de bevestigingsbeugels op de simulatiepanelen bepaal je zelf hoe de vluchtsimulatie-opstelling is.

Bekijk al de vliegsimulatie-apparatuur van Logitech

Vliegsimulatie

Logitech G landbouwsimulatie apparatuur

Het meest uitdagende agri-avontuur

Ben je klaar om tractors of andere landbouwvoertuigen te besturen en grote velden te bewerken? Bewerk het land of hijs de containers de lucht in met de landbouwsimulatie-apparatuur van Logitech G. Ervaar pure controle over zware machines zoals houtoogstmachines, kranen of tractoren.

Bekijk alle landbouwsimulatie-apparatuur

landbouwsimulatie

Astro

In 2017 heeft Logitech Astro Gaming overgenomen. Hiermee hebben ze ASTRO gaming headsets en ASTRO gaming controller toegevoegd aan het assortiment.

De ASTRO headsets zijn geschikt voor pc en mac en bieden de akoestiek, ergonomie en duurzaamheid die professionele gamers verwachten.

De ASTRO gaming controllers zijn volledig aanpasbaar, waardoor meerdere configuraties mogelijk zijn.

Bekijk alle ASTRO producten

Logitech, een plezier om mee te werken

Logitech is in 1981 opgericht in Apples, Zwitserland, en begon met het ontwikkelen van computermuizen, waar het al snel wereldleider mee werd. Door steeds nieuwe ontwerpen op de markt te brengen, wordt er steeds weer voldaan aan de behoeften van pc- en laptopgebruikers. Tegenwoordig houdt Logitech zich niet meer alleen met computermuizen bezig, maar heeft het bedrijf zijn expertise uitgebreid met een ruim aanbod van randapparatuur, zoals toetsenborden, webcams en speakers.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten