Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina

MSI: some are pc, we are gaming

MSI, ook wel bekend als Micro-Star International, is een van de grootste producenten op het gebied van hoogwaardige moederborden, grafische kaarten, gamingnotebooks en all-in-one pc's. Het bedrijf werd in 1986 opgericht in Taiwan. Naast dat het een van de bekendste gamingmerken op de markt is, houdt MSI zich tegenwoordig ook veel bezig met eSports. Het bedrijf werkt er hard aan om 's werelds meest ambitieuze en beste gamers te ondersteunen. Dit gebeurt onder andere door kennis en expertise met elkaar te delen, die MSI kan gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Monitoren

MSI-gamingmonitoren maken gebruiken van een gebogen beeldscherm met een kromming tussen de 1000R en 1800R, wat heel geschikt is voor zowel algemeen computergebruik als voor het gamen. Vooral voor gamers kan een gebogen scherm helpen bij de game-ervaring; je wordt ondergedompeld in het spel.

Gaming monitoren

Grafische kaarten

MSI heeft verschillende grafische kaarten beschikbaar, zoals de NVIDIA GPU's en AMD GPU's. Hiervan zijn instapmodellen verkrijgbaar, maar ook high-end versies, zoals de RTX-grafische kaarten. Deze RTX-kaarten zijn ideaal voor de veeleisende gamer.

NVIDIA GeForce | AMD Radeon | Gaming serie | Aero serie |

Moederborden

MSI beschikt over gamingmoederborden met een Intel- of een AMD- processor. De meeste van deze moederborden beschikken ook over RGB-verlichting. Deze kun je zelf eenvoudig aanpassen door middel van speciale software of de MSI-app, die je op de website van MSI kan downloaden.

Intel | AMD | Socket AM4Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten