PLAYMOBIL Family Fun

Beleef de leukste avonturen op vakantie! Ga zwemmen en glij van de glijbaan, ga op een cruise, bezoek de dierentuin of de kinderboerderij. Met PLAYMOBIL Family Fun is er altijd wel iets leuks te doen in jouw wereld!

Ontdek meer

PLAYMOBIL City Life

Beleef de leukste avonturen in de stad! Woon je liever een moderne, of een luxe villa? Maak er een prachtige woning van! Ook buitenshuis is het een feest: bezoek de salon, de sportschool, de discotheek of ga picknicken in het park. Ook alledaagse dingen moeten gedaan worden, gelukkig kun je zo naar het kinderdagverblijf of zelfs het tankstation. Bouw je eigen wereld met PLAYMOBIL City Life!

Ontdek meer

PLAYMOBIL City Action

Beleef de leukste avonturen in de stad! Er is altijd wel werk te vinden op de bouwplaats, de brandweer is bezig een brand te blussen, de politie is druk met boeven vangen en de SEK maakt zich klaar voor de volgende missie. Met PLAYMOBIL City Action is er altijd wat te doen in jouw stad!

Ontdek meer

PLAYMOBIL® –
haalt de (droom) wereld naar de kinderkamer

Met PLAYMOBIL® veroverde een plastic figuur van 7,5 cm groot sinds 1974 de kinderkamers, iedereen kent ze, groot of klein. Generaties lang groeien kinderen al spelend op met PLAYMOBIL® en dit succes wordt voortgezet. Of het nu een jongen of meisje is, iedereen vindt zijn eigen PLAYMOBIL® wereld.

Het leuke van PLAYMOBIL® is dat kinderen het dagelijks leven kunnen naspelen en hun eigen fantasie kunnen gebruiken. De vele accessoires voor de PLAYMOBIL® genres is uniek en heeft bijna geen grenzen.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten