Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina

Maak je huis nog slimmer met Philips hue en ontdek eindeloos lichtgevende mogelijkheden.

Met Philips hue heb je altijd de perfecte verlichting, of je het nu in je woonkamer, keuken, badkamer of tuin nodig hebt. Ontdek het brede hue assortiment met o.a. slimme lampen, sensoren, dimmers, licht strips en armaturen. De slimme persoonlijke verlichting van Philips hue veranderd je leven. Philip hue maakt je s ‘ochtends rustig wakker, en verwelkomt je weer als je s ‘avonds terugkomt. De verlichting kun je helemaal instellen op jouw persoonlijke behoeften.

Next level gaming met Razer & Philips Hue

Maak van gamen een spectaculaire ervaring door de slimme Philips Hue lampen te koppelen aan Razer Chroma apparaten. De lampen lopen gelijk met de effecten in je game en zorgen zo voor een onvergetelijke game sessie waar je middenin zit. De kleurrijke effecten van de Razer Chroma hardware kun je nu uitbreiden naar je volledige kamer met de Philips Hue lampen. Je kunt o.a. instellen dat kleuren je waarschuwen wanneer je weinig HP (Health percentage) hebt of wanneer je wordt aangevallen door je tegenstander. Philips Hue breidt de kleuren van je Razer-hardware uit naar je kamer en maakt de Game ervaring nog intenser!

Razer Chroma instellen met Philips Hue

Het is heel eenvouding om de slimme Philips Hue lampen te laten werken met Razer Chroma producten.


Stap 1: In de Philips Hue app maak je een entertainmentgroep aan

Stap 2: Open of download het Razer programma Synapse 3 op je computer

Stap 3: Download de Philips Hue module in het Synapse 3 programma en klik deze open

Stap 4: Je kunt hier je Philips hue bridge koppelen aan Synapse 3, volg de aanwijzingen op het scherm om je slimme lampen te koppelen

Meer dan alleen gameverlichting

Ook als je niet aan het gamen bent kun je genieten van de spectaculaire lichteffecten van de Philips Hue lampen. Zo kun je je gaming pc aan je vrienden laten zien met golvende en pulserende effecten op de Razer Chroma apparaten en Philips Hue lampen. De Philips Hue amusementfuncties kun je gebruiken met de tweede generatie Bridge. Deze is sneller, heeft meer geheugen en reageert daardoor sneller op de ingame effecten. De Bridge kun je ook koppelen met o.a. Amazon Alexa, Apple Home en de Google Assistant.

Philips hue

Ontdek hoe je alle lampen met één klik kunt uit en inschakelen. Je kunt een ruimte in één klik een volledige transformatie laten ondergaan. Of je nou juist wil ontspannen, concentreren, gamen of lezen, kies de juiste lichtinstellingen en ontdek de magische hue verlichting in alle ruimtes van je woning. Philips hue is gebaseerd op de ZigBee technologie. Deze technologie is energiezuinig, veilig en betrouwbaar, zelfs wanneer het internet uitvalt blijft de slimme technologie werken.

Philips Hue starterkits

Om mee te beginnen

De Philips Hue starterkits zijn de gemakkelijkste manier om mee te beginnen als je nog geen slimme verlichting hebt. Deze set is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en is beschikbaar in verschillende kleuren.

De set bestaat uit:
- Drie slimme energiezuinige LED-lampen (E27)
- Een dimmer switch
- Hue bridge

Ontdek de Philips Hue starterkits

Philips Hue Bridge

Het brein achter de slimme lampen

De Philips Hue starterkits zijn de gemakkelijkste manier om mee te beginnen als je nog geen slimme verlichting hebt. Deze set is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en is beschikbaar in verschillende kleuren.

  • Bedien je Hue lampen thuis, ook als je even geen internet hebt.

  • Je krijgt altijd een bliksemsnelle reactie op je commando's via een veilige privéverbinding.

  • Werkt samen met andere slimme apparaten

  • Automatische draadloze updates houden je slimme lichtsysteem actueel.

  • Ontdek de Philips Hue bridge

Philips Hue LED-Lampen

De slimste lichtbronnen

Met de Philips Hue lampen kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren. Zo verander je in een handomdraai de sfeer en ambiance in elke kamer. De lampen zijn extreem energiezuinig en uiteraard erg slim. Of je nu voor dimbaar wit licht, wittinten, of heel veel kleuren kiest Hue lampen geven het beste licht in vergelijking met andere lampen op de markt. De Hue lampen zijn er in allerlei soorten en maten. Van de klassieke kaarslampen tot plafondlampen en grondspots.

  • 3 kleurenseries: white, white ambiance en white and color ambiance

  • Hoogwaardige energiezuinige LED-verlichting

  • Een nieuwe generatie LED-Lampen in verschillende maten en fittingen

  • Bekijk alle Philips Hue LED-lampen

Philips Hue dimmer switch

Eenvoudig dimmen

Maak je verlichting nog slimmer met de Philips Hue dimmer switch. Je kunt nu draadloos de intensiteit van je slimme lampen aanpassen. De switch werkt draadloos en heeft niet per se de hue bridge nodig. Je kunt natuurlijk altijd upgraden naar de bridge om van alle functies gebruik te kunnen maken. Met één dimmer kun je tot wel 10 slimme lampen tegelijk bedienen. Je kunt de dimmer eenvoudig aan de muur bevestigen. Als je de dimmer van de magnetische houder haalt, kun je hem gebruiken als afstandsbediening.

Bekijk de Philips Hue dimmer switch

Ontdek meer oplossingen

Bedien eenvoudig je verlichting

Hue app

Met de Philips Hue app kun je eenvoudig alle slimme lampen en accessoires in huis bedienen. Met een druk op de knop zet je alle lampen in een kamer aan of uit en verander je de kleur of helderheid. Je hebt volledige controle over alle afzonderlijke lampen, je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren uit het kleurenpalet. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een persoonlijke verlichtingssfeer ontwerpen. Zo kun je altijd de perfecte sfeer creëren bij je stemming of activiteit.

Verschillende lichtrecepten

Voor elke behoefte en elk moment van de dag kun je een andere scène instellen. Zo kun je de ochtend beginnen vol energie, extra ontspannen een boek lezen of val makkelijker in slaap na een lange dag werken. Met de Philips Hue app kun je kiezen uit verschillende scènes die elk moment verbeteren. Geniet van een zonsondergang in Honolulu of een avondje stappen in de Londense wijk Soho. Tik gewoon op de scène en transformeer je kamer.

Voorbeelden van verschillende scènes:
- Begin de ochtend vol energie
- Werk of doe huiswerk met meer concentratie
- Breng verhaaltjes voor het slapengaan tot leven met de slimme lampen
- Dineren in stijl
- Geniet van je film in een perfecte sfeer

Breng je foto’s tot leven

In de Hue app zit een ultra moderne beeld-naar-licht functie ingebouwd. Je kunt met deze functie je foto’s heel eenvoudig omzetten naar een persoonlijke Philips Hue scène. De functie bepaalt wat de relevante kleuren zijn en past ze toe op de slimme lampen. Nu kun je je Hue lampen gebruiken om kostbare herinneringen opnieuw te beleven. De Hue app beschikt standaard over 30 scènes die zijn geselecteerd door verlichtingsontwerpers. Deze scènes kunnen je helpen om je kamer eenvoudig te transformeren.

Welkom thuis! Automatiseer je woning

Je komt nooit meer thuis in een donker huis. Doordat de app weet waar je bent worden de slimme lampen automatisch ingeschakeld als je bijvoorbeeld de straat in rijd, en weer uitgeschakeld als je de voordeur verlaat. Automatiseer eenvoudig de slimme verlichting in je woning en creëer verlichtingsroutines die perfect passen bij je dagelijkse bezigheden. Stel de verlichting zo in dat deze het natuurlijke ritme van de dag volgen op basis van je woonlocatie. De slimme lampen gaan dan automatisch aan en uit bij zonsopgang en zonsondergang.

Creëer je eigen slaaproutines

Stel je Hue verlichting zo in dat je s‘ ochtends vol energie wakker wordt, en je 's avonds helpt om in slaap te vallen.

Doe net alsof je thuis bent

Je kunt altijd de indruk wekken dat er iemand thuis is om ongewenste bezoekers op afstand te houden. De slimme verlichting bootst je gemiddelde aanwezigheid na door de lampen aan en uit te zetten op de gebruikelijke tijden. Om dit extra geloofwaardig te laten lijken gaan de lichten niet elke dag op dezelfde tijden aan en uit.

Stel de timerfunctie in

De timer is handig als je een geheugensteuntje nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld de kinderen laten weten dat het eten klaar is? Laat de lampen een bepaalde kleur knipperen en ze weten het meteen.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten