Roccat logo Experience Precision
Roccat gaming gear

ROCCAT – Experience Precision

ROCCAT is in 2007 opgericht in Hamburg en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de beste gamingproducten ter wereld. We combineren de liefdevolle details van Duitse innovaties met een oprechte passie voor wat we doen. Het resultaat is een op de toekomst gericht productassortiment, aangepast aan de nieuwste gametrends. De toonaangevende ervaringen die wij ontwikkelen, vinden hun oorsprong in de diepe affiniteit die wij voelen met de gamingcommunity, een gemeenschap waar wij zelf ook deel van uitmaken. ROCCAT doet dit met een uiterst getalenteerd team van gamers, visionairs en experts uit de branche.

Gaming toetsenborden

Gaming toetsenborden

Een goed toetsenbord is cruciaal, voor zowel werk als plezier. Of je nu houdt van een mechanisch toetsenbord of dol bent op allerlei extra functies – bij ons zit je goed.

Alle gaming toetsenborden bekijken

Gaming muizen

Gaming muizen

Onze muizen zijn voorzien van ergonomische vormgeving en precieze sensoren. Als je daarbij de meerdere knoppen, draadloze functie en tweehandige opties bij optelt, heb je een assortiment voor alle gamers en alle gaminggenres.

Alle gaming muizen bekijken

Gaming headsets

Gaming headsets

Comfortabel en duurzaam, maar bovenal geoptimaliseerd voor een uitzonderlijke geluids- en microfoonkwaliteit. Dat is hoe wij elke headset van ons ontwerpen. Ons assortiment beslaat alles, van oordopjes tot koptelefoons en van 7.1 en stereo tot mobiele opties.

Alle gaming headsets bekijken

Gaming headsets

Gaming muismatten

Een hoogwaardig gamingoppervlak tilt de prestaties van je muis naar een hoger niveau. Onze matten worden gemaakt met duurzame materialen en een nauwkeurig en glad oppervlak. Bij ons kun je kiezen voor een hard opppervlak, maar ook voor stoffen en hybride opties.

Alle gaming muismatten bekijken

Gaming gear


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten