Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina
Trust portal

Trust - waar voor je geld

Trust is een Nederlands bedrijf en werd in 1983 opgericht. Het bedrijf is wereldwijd actief met vier merken: Trust, Trust Gaming, Trust Mobile en Trust Smart Home. Trust staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en heeft meer dan achthonderd producten voor smartphone, tablet, pc, laptop, gaming, thuis en tv, maar is natuurlijk vooral bekend vanwege de toetsenborden, muizen en andere producten in de categorieën gaming, smarthome en audio.

Ontdek alles van Trust

Toetsenborden

Trust heeft een ruim assortiment aan toetsenborden. Je hebt de keuze tussen bedrade en draadloze toetsenborden. Wil je een toetsenbord met een bijpassende muis? Koop dan een complete set en je bent meteen voorzien. De mechanische toetsenborden met RGB-verlichting zijn speciaal gemaakt voor gamers.

Ontdek meer

Muizen

Voor elke situatie heeft Trust een geschikte muis; of je nou thuis, op school of op kantoor werkt.

De ergonomische muizen van Trust zijn ontworpen om de belasting van arm en pols te verminderen. Moet je lange tijd met een muis werken? Dan is dit de meest comfortabele oplossing. Wil je iets om eenvoudig op te ruimen? Kies dan voor een draadloze muis met een USB-ontvanger.

De GXT-gamingmuizen zijn ideaal voor gamers.

Ontdek meer

Gaming

Gamers van alle leeftijden, voor beginners en gevorderden: Trust is er voor jou. Wat je ook nodig hebt, Trust heeft de juiste gear. Je hebt ruime keuze uit gamingmuizen en -toetsenborden, gamepads, headsets en meer. Met de producten met RGB-verlichting ziet je set-up er altijd opvallend uit.

Ontdek meer

Smarthome

In 2006 is Trust gefuseerd met KlikAanKlikUit, de marktleider in betaalbare domotica in Nederland. KlikAanKlikUit is betaalbaar, makkelijk te begrijpen en te installeren, en geschikt voor iedere situatie. Met de Smart Home producten van Trust bedien je onder andere lichten & apparaten, programmeer je scènes en hou je je huis in de gaten.

Ontdek meer

Audio

Op het gebied van audio ben je bij Trust aan het juiste adres. Het assortiment bestaat onder andere uit headsets, luidsprekers en microfoons.

De headsets van Trust hebben comfortabele oorkussens en een kwalitatief hoogwaardig geluid. Het geluid van de luidsprekers en draadloze speakers is uitstekend. De microfoons zijn geschikt voor streamen en het maken van vlogs, podcasts en meer.

Ontdek meer


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten