Antec header

Computersystemen bouw je met Antec

Als je op zoek bent naar stille, efficiënte en innovatieve computerproducten, dan zit je goed met de oplossingen van Antec. Het bedrijf is opgericht in 1986 en wordt erkend als een pionier op de computermarkt. Dankzij hun hoogwaardige computerbehuizingen, efficiënte voedingen en betrouwbare koelcomponenten zijn ze wereldwijd marktleider op het gebied van computercomponenten.

Het hoofdkantoor van Antec is gevestigd in Fremont, Californië. Daarnaast hebben ze extra kantoren in diverse landen, waaronder Nederland. De producten worden wereldwijd verkocht in meer dan veertig landen.

Een arsenaal aan behuizingen voor pc-gamers en systeembouwers

Of je nu kiest voor een kleine of een grote behuizing, Antec biedt een ruim assortiment kwalitatieve behuizingen aan. Ook met het design kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strakke Tower behuizing, met of zonder window, of een Cube behuizing.

Uitzonderlijke prestaties en stilte met de Performance Serie

De Performance Series van Antec is een serie compacte behuizingen met een strak design die in elke omgeving passen. Naast het strakke uiterlijk, de windows van getemperd glas en de elegante afwerking is deze serie voorzien van slimme innovaties, waardoor je efficiënt en optimaal kunt bouwen zonder verspilling van ruimte.

Bekijk de Performance Serie
Meer series van Antec: Gaming | Value | New Solution

Powered by Antec

Antec voedingen zijn ontworpen met hoogwaardige condensatoren en geluidsarme transformatoren, waardoor ze stiller zijn in het gebruik en een langere levensduur hebben. Ze bieden een stabiel en zuiver vermogen met maximale CPU- en GPU-compatibiliteit.

High End Current Gamer

Ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de hoge vermogenseisen van high-end systemen

De nieuwste generatie High Current Gamer voedingen biedt een ongeëvenaarde stabiliteit en 80 PLUS Gold gecertificeerde efficiëntie dankzij de hoogwaardige Japanse condensatoren en Active PFC. Geavanceerde thermische controls met de Zero RPM modus zorgen voor een optimale balans tussen geruisloosheid en koeling. De stille fan met vloeistoflagering maakt het pakket compleet. Als je als gamer op zoek bent naar veel vermogen, hoogwaardige techniek en extreme efficiëntie, dan is de High Current Gamer serie de winnaar.

Bekijk de High Current Gamer voedingen
Meer series van Antec: Earthwatts | NeoEco | VP Power

Een coole pc

Antec biedt met hun case fans en CPU-koelers een uitstekende oplossing om alle componenten koel te houden. De all-in-one CPU waterkoeler is een gesloten systeem en is gebouwd met een beter afgedichte en stillere pomp. Deze bestaat uit een driefasige motor voor een snellere vloeistofcirculatie, waardoor de CPU koel blijft terwijl hij tot het uiterste wordt gedreven.

Bekijk alle Antec koelers series:
CPU-koelers | Case fansAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten