Ontdek EPOS

Out of this world Gaming Audio

Bij EPOS is men van mening dat volledige onderdompeling de ultieme verwennerij van de hersenen is. Of je nu fysiek of mentaal bezig bent, het is heel ontspannen om even alles om je heen te vergeten. Daarom is hun high-end gaming-audio ontwikkeld voor een betoverende ervaring. Omdat je nu eenmaal meer van gamen geniet als je geen compromissen hoeft te doen.

The power of audio

Winnen of verliezen. Veroveren of verdwalen. Je moet altijd op je best kunnen presteren. Superieur geluid draait om de zuiverheid van geluid en de duidelijkheid van spraak. EPOS is voor degenen die het allerbeste van hun apparatuur eisen.

Bekijk alle headsets

EPOS wireless earbuds

EPOS oordopjes zijn de perfecte metgezel voor on-the-go audiofielen.

Bekijk alle earbuds

EPOS is van mening dat geluid de gaming-ervaring compleet maakt. Games zijn de meest krachtige, instinctieve vorm van home entertainment die je je kan voorstellen, en door superieur geluid word je naar hele nieuwe werelden getransporteerd. EPOS presenteert met trots hoogwaardige gaming-audio die ontwikkeld is voor volledige onderdompeling.

The Competitive Edge in Esports

Vanaf er sprake was van de allereerste e-sport competities was EPOS al actief bezig met het ontwikkelen van audio hardware met als doel gamers een voordeel te geven tegenover de tegenstand.

EPOS productcategorieën

Gaming headsets

Til je game naar een hoger niveau met de gaming headsets van EPOS.

Ontdek hier

Headsets

Voor wanneer het geen uitgebreide gaming headset moet zijn.

Ontdek hier

Microfoons

De microfoons van EPOS geven je volledige controle over je geluid met volume, versterkign en demping.

Ontdek hier

Geluidskaarten

Met EPOS geluidskaarten kies je voor de ultieme vertragingsvrije communicatie en controle over inkomende en uitgaande spraak.

Ontdek hier


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten