Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina
Linksys header

Linksys – Draadloze connectiviteit wereldwijd

Linksys is in 1988 opgericht in Irvine, de Verenigde Staten. In 2013 werd het bedrijf aan Belkin verkocht. Linksys produceert voornamelijk netwerkproducten voor thuis of voor zakelijk gebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten routers, range-extenders, switches, access points en meer.

Bekijk het gehele assortiment van Linksys

Mesh-routers – Wifidekking in het hele huis

Wil jij overal in huis een goede wifiverbinding? Met een Mesh-router is dat heel eenvoudig. Je sluit een hoofdrouter aan op je modem en zet vervolgens op een aantal plaatsen in huis extra stations neer. Doordat elk station verbinding heeft met minimaal twee andere stations heb je een betere dekking in huis en een stabieler netwerk.

Bekijk alle Linksys Mesh-routers

Gamingrouters

Met deze gamingrouters weet je zeker dat je zonder haperingen je favoriete games kan spelen én streamen. Door de MU-MIMO-technologie kan de router met meerdere apparaten tegelijk communiceren. Hierdoor kan je met een gamingrouter wifi-intensieve activiteiten aan, zonder dat dit ten koste gaat van de verbinding van andere gebruikers.

Range-extenders

Met de range-extenders van Linksys heb je overal verbinding. Heb jij op zolder, op het balkon of in de tuin geen signaal? Een range-extender, ook wel wifi-repeater genoemd, versterkt het signaal van je router, waardoor je op deze plekken ook verbinding met het internet kan maken.

Bekijk alle Linksys range-extenders

Switches

Met een switch creëer je extra netwerkpoorten en voeg je eenvoudig meerdere apparaten toe aan je netwerk.

Bekijk alle Linksys Switches

Access points

Beheer en controleer eenvoudig je zakelijke netwerk met een access point.

Bekijk alle Linksys access pointsAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten