Stage Placeholder

De producten in deze categorie worden op dit moment geactualiseerd, het kan enige tijd duren voor ze online verschijnen. Bedankt voor uw begrip.

JBL brengt muziek tot leven

JBL is een Amerikaanse producent van geluidsapparatuur en werd in 1946 door James Bullough Lansing opgericht. James speelde vroeger al een belangrijke rol in de geluids- en muziekindustrie en hielp, voor de oprichting van JBL, al bij het innoveren van de geluidstechnologie in bioscopen. In 1950 beleefde de hifi-markt dan ook gouden tijden waaraan JBL een zeer belangrijke bijdrage leverde met de legendarische producten Hartsfield en Paragon.

Vanaf het jaar 2000 tot op heden is er veel veranderd aan de geluidstechnologie en de manier waarop we naar muziek luisteren. Na de introductie van de Sony Walkman en de Apple iPod ging JBL nog een stapje verder met het ontwikkelen en creëren van hippe headsets en draagbare luidsprekers. Met deze nieuwe reeks aan producten werd het luisteren naar muziek naar een hoger en vooral mobiel niveau getild.

Vandaag de dag is JBL wereldwijd de keuze voor luidsprekers en wordt hun geluidsapparatuur gebruikt door de beste muzikanten en atleten, en in concertzalen. Zo is JBL een officiële Sound Partner van de GRAMMYs®, het festival Coachella en de NBA.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten