Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina
Premium badge

TP-Link - Realiably Smart

TP-Link, opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als de nummer 1-aanbieder van wifiapparatuur door analysebureau IDC. TP-Link levert aan meer dan honderdzeventig landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Ontdek alles van TP-Link

Deco Multiroom-mesh wifi

Het Deco Multiroom-wifisysteem is de oplossing voor snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis. Mesh wifi werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit één kastje, maar met verschillende wifipunten die je zonder kabels door je huis verspreidt. Die wifipunten vormen samen één groot dekkend netwerk met één naam en één wachtwoord. Ze zijn onderling draadloos verbonden en de slimme wifiboosters zorgen ervoor dat je altijd met het dichtstbijzijnde wifipunt verbonden bent. Zo heb je overal in huis een goede draadloze verbinding. Deco is heel simpel met een app te installeren en werkt in combinatie met iedere provider.

Ontdek alle Mesh routers

De installatie is veel eenvoudiger

Haal Deco uit de doos, installeer de app en volg de instructies op het scherm. Deco doet de rest, zodat uw netwerk binnen enkele minuten gereed is.

WiFi 6 routers

TP-Link heeft een groot assortiment wifi 6 routers. WiFi 6 is de nieuwste standaard in wifitechnologie en wordt ook wel “AX WiFi" of "802.11ax WiFi” genoemd. WiFi 6 is aanzienlijk sneller dan wifi 5 en heeft meer capaciteit om het groeiende aantal wifi-apparaten in huis van een stabiele verbinding te voorzien. Met een wifi 6 router is je wifinetwerk zeer toekomstbestendig.

Ontdek alle WiFi 6 routers

Smarthome

De apparaten in en rond je huis worden met de dag slimmer en het realiseren van een smarthome wordt met de dag eenvoudiger. Met de Tapo-producten van TP-Link en de gebruiksvriendelijke app is de bediening van je smarthome eenvoudig. Alles van Tapo werkt probleemloos samen met Google Home en Amazon Alexa, zodat je jouw smarthome ook met je stem kan bedienen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt je huis kleur geven met smartverlichting of je huis op afstand in de gaten houden met de beveiligingscamera’s. Oudere apparaten maak je slim door ze op een slim stopcontact aan te sluiten. Op die manier kun je ook deze apparaten via de app bedienen.

Ontdek alle Smarthome producten

WiFi-versterker

Een wifinetwerk uitbreiden kan op verschillende manieren. Eén manier is met een wifiversterker, ook wel een repeater genoemd. Deze ontvangt het wifisignaal en stuurt het weer door. Dit is een eenvoudige oplossing als je niet de mogelijkheid hebt om de basis van het wifinetwerk te verbeteren. Heb je deze mogelijkheid wel? Dan is een Multiroom Mesh wifioplossing de betere keus vanwege de betere dekking en hogere snelheden.

Ontdek alle WiFi-versterkersAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten