GIGABYTE - Upgrade your life

GIGABYTE is een Taiwanees bedrijf en werd in 1986 opgericht. Oorspronkelijk hield GIGABYTE zich vooral bezig met grafische kaarten en moederborden, maar tegenwoordig is het assortiment een stuk breder. SSD’s, werkgeheugen, monitoren, toetsenborden en muizen maken ook onderdeel uit van het assortiment. GIGABYTE heeft speciaal voor gamers AORUS in het leven geroepen: een merk met de focus op gamers.

Ontdek alles van het merk

Grafische kaarten

GIGABYTE levert grafische kaarten van zowel AMD als NVIDIA. Ze zorgen dat jij maximale prestaties uit je grafische kaart kan halen. Met de nieuwste GPU speel je games op de hoogste instellingen. Hierdoor zien je games er erg mooi en realistisch uit.

Bekijk de grafische kaarten van GIGABYTE

Moederborden

Ben je op zoek naar een moederbord voor een AMD of Intel-processor? Voor ieder gebruik heeft GIGABYTE een moederbord. Zo zijn de GAMING modellen speciaal gemaakt voor gamers. De VISION modellen zijn extra duurzaam en gaan dus langer mee.

Bekijk de moederborden van GIGABYTE

SSD's

Start je pc razendsnel op met deze SSD’s. Ze leveren razendsnelle prestaties en zijn betrouwbaar.

Bekijk de SSD's van GIGABYTE

Werkgeheugen

Dit werkgeheugen levert goede prestaties en is betrouwbaar. Het gebruik van hoogwaardig materialen zorgt voor een betere warmteafvoer, zodat het geheugen zelfs onder de hoogste belasting stabiel blijft.

Monitoren

Alles wat je als gamer nodig hebt is een hoge refreshrate, een lage reactietijd en een beeld dat haarscherp wordt weergegeven. Al je spellen worden haarscherp en vloeiend weergegeven.

Bekijk de monitoren van GIGABYTE

Toetsenborden en muizen

Maak je set-up compleet met deze toetsenborden en stijlvol vormgegeven muizen.

Bekijk de toetsenborden en muizen van GIGABYTE

AORUS

AORUS is het premium gaming merk van GIGABYTE. De focus ligt op het mogelijk maken van de beste game-ervaring. Het assortiment bestaat onder andere uit hardware, gaming monitoren, gamestoelen, gaming toetsenborden en gaming muizen. Met de RGB Fusion 2.0 software synchroniseer je alle verlichting op je pc voor een onvergetelijke game sessie.

Ontdek alles van het merk

Grafische kaarten

AORUS levert de nieuwste grafische kaarten van zowel AMD als NVIDIA. Met het WATERFORCE koeling systeem kies je voor een all-in-one koeloplossing. Hierdoor koelt de grafische kaart optimaal, zodat je extreme prestaties uit de GPU kan krijgen. De grafische kaart is hierdoor ook stiller.

Bekijk de grafische kaarten van AORUS

Moederborden

Met de AORUS-moederborden haal je het maximale uit je componenten. Deze moederborden zijn speciaal ontworpen voor pc-liefhebbers die de hoogst mogelijke prestaties willen halen.

Bekijk de moederborden van AORUS

SSD's

Deze SSD's beschikken over een opvallende RGB-verlichting en een verbazingwekkende hoge schrijf- en leessnelheid. De speciale koelplaat zorgt ervoor dat de prestaties van de SSD altijd goed zijn, hoe hoog de belasting ook is.

Bekijk de SSD's van AORUS

Voedingen

De voedingen van AORUS zijn betrouwbaar en eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. Het volledig modulair ontwerp van deze voedingen zorgt ervoor dat je geen kabels hoeft te verstoppen en je minder moeite hoeft te doen om tot een strak resultaat te komen.

Bekijk de voedingen van AORUS

Werkgeheugen

Dit werkgeheugen biedt de hoogste prestaties en een gave RGB-verlichting. De aluminium koelprofielen zorgen voor een effectieve warmteafvoer en zien er ook nog indrukwekkend uit. Kies uit de verschillende verlichtingsmodi en synchroniseer dit met de rest van je verlichting voor het optimale effect.

Bekijk het werkgeheugen van AORUS

Gaming monitoren

Ga helemaal op in je games door de vloeiende beelden met levensechte kleuren. Het AORUS-dashboard laat in realtime essentiële informatie, zoals de kloksnelheid en temperaturen, zien. GameAssist kan je helpen met functies zoals Aim stabilizer en Black equalizer. De ingebouwde digitale led-verlichting op de monitor zorgt voor extra sfeer en beleving.

Bekijk de gaming monitoren van AORUS

Gaming stoelen

Met deze opvallende gamingstoel zit je altijd comfortabel. De gamestoel is in hoogte verstelbaar en heeft verstelbare armleuningen. De nek- en rugkussens zorgen voor voldoende steun in je rug en nek. Je kan de wielen vergrendelen, zodat je stoel tijdens intensieve gaming-sessies niet gaat schuiven.

Bekijk de gaming stoelen van AORUS

Gaming toetsenborden

In het assortiment van AORUS vind je ook stijlvolle gaming toetsenborden met instelbare RGB-verlichting. Je kan kiezen tussen optische switches van Flaretech en mechanische switches van CHERRY MX. Voor welke switch je ook kiest, het toetsenbord gaat tot vijftig miljoen toetsaanslagen mee.

Bekijk de gaming toetsenborden van AORUS

Gaming muizen

Deze gaming muizen bieden de ultieme nauwkeurigheid voor competitief gamen. Stel de muis zo in als bij je past dankzij de verstelbare DPI en configureer elke knop op de muis naar jouw wensen.

Bekijk de gaming muizen van AORUS


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten