HP – Blijf opnieuw uitvinden

HP werd in 1939 in Palo Alto in de Verenigde Staten opgericht. Tegenwoordig is het bedrijf vooral bekend vanwege het ruime assortiment computers, laptops en randapparatuur. Speciaal voor gamers heeft HP sinds 2016 de OMEN-lijn geïntroduceerd. Voor elk soort gebruik is er een laptop of desktop die aansluit bij jouw behoeften.

Ontdek het assortiment van HP

Notebooks

De notebooks van HP zijn onder te verdelen in laptops voor thuis of voor zakelijk gebruik.

Notebooks voor thuisgebruik

Een HP Pavilion wordt aangeraden voor basistaken, zoals internetten, e-mailen en het gebruik van social media. Een fijne bijkomstigheid is dat deze laptop genoeg opslagcapaciteit heeft om al je foto’s en video’s op te slaan.

Wil je deze foto’s of video’s ook bewerken? Dan raden wij een HP Envy aan. Deze is vanwege de krachtige prestaties en revolutionaire beveiliging goed te gebruiken voor grafische projecten.

De stijlvolle HP Spectre is een combinatie van goede prestaties en een prachtig ontwerp. Dankzij de lange batterijduur kun je de hele dag gebruik maken van deze laptop.

Notebooks voor zakelijk gebruik

Een ProBook levert de krachten die jouw groeiende bedrijf nodig heeft. Door de krachtige prestaties, automatische beveiligingsoplossingen en lange batterijduur is dit type laptop ideaal voor zakelijk gebruik. Voor extra beveiliging kies je voor een model met een vingerafdruklezer.

Een EliteBook is een krachtige, veilige en duurzame zakelijke laptop. De toonaangevende beveiliging wordt gecombineerd met duurzaamheid en functionaliteit. Zo is dit type verkrijgbaar met een vingerafdruksensor en een TPM-chip.

Ontdek alle HP-notebooks voor zakelijk gebruik

Pc-systemen

De workstations van HP zijn zeer krachtige computers. Een workstation is snel, levert goede prestaties en is eenvoudig uit te breiden. Hierdoor zijn workstations ideaal voor zakelijk gebruik en intensieve computertaken. Met een all-in-one model haal je de prestaties van een desktop in huis, terwijl je ruimte bespaart.

Ontdek hier alle pc-systemen van HP

OMEN

De OMEN-lijn van HP is gemaakt voor gamers. De laptops en pc’s hebben de nieuwste hardware, waardoor je de nieuwste spellen op de hoogste instellingen kan spelen. De monitoren hebben een lage responsetijd en een razendsnelle refresh rate. Hierdoor heb je altijd een soepele gameplay en het vermogen om sneller te reageren.

Ontdek hier meer over HP OMEN

Printers

Voor thuisgebruik en het printen van foto’s raden wij een inkjetprinter aan. Wil je printen, scannen en kopiëren met hetzelfde apparaat? Dat kun je met een all-in-one printer.

Een laserprinter print over het algemeen sneller en voordeliger, maar is duurder in aanschaf. Om die reden worden laserprinters vooral zakelijk gebruikt.

Ontdek alle inkjetprinters | laserprinters van HPAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten