Samsung, 'Inspire the World, Create the Future'

Het merk Samsung is voor de meeste mensen een bekend merk. Waarschijnlijk heb je zelf al een Samsung product in huis, zoals een tv, SSD of misschien wel één van de populaire Samsung Galaxy smartphones.

Sinds de oprichting in 1969, met de naam Samsung-Sanyo Electronics, houdt Samsung zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten voor de consumentenelektronica. Het streven is onder andere de beste producten en diensten ontwikkelen die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van klanten. Door de gedrevenheid en passie voor perfectie groeide Samsung in 2006 dan ook uit tot één van de grootste bedrijven op het gebied van consumentenelektronica.

Samsung

EVO SSD's

De EVO en EVO PRO (zakelijk) SSD's hebben één van de hoogste lees- en schrijfsnelheden en daardoor ben je gegarandeerd van snelle pc-prestaties! Ze zijn op het gebied van snelheid, zuinigheid en prestaties een echte must have! Met de revolutionaire NVMe SSD-technologie en V-NAND technologie en hun streven naar het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten blijven zij toonaangevend op de IT-markt.

Bekijk alle Samsung EVO SSD's

Portable SSD's

Met de portable SSD's van Samsung ben je ook verzekerd van snelheid onderweg. Dankzij het kleine formaat (formaat van een visitekaartje) neem je je gegevens overal mee naar toe. Met de geavanceerde V-NAND-technologie, AES 256-bits hardware-encryptie en metalen behuizing zijn deze portable SSD's op alles voorbereid.

Bekijk alle Samsung Portable SSD's

Het verschil tussen SATA en M.2 SSD's?

Samsung SSD's komen in verschillende maten. De meest voorkomende SSD is een SATA SSD met een 2,5-inch bouwvorm. Maar naast deze standaard uitvoering zijn er tegenwoordig meer formaten en aansluitingen.

SATA SSD

SATA, staat voor Serial Advanced Technology Attachment en is de opvolger van PATA, ook wel bekend als IDE. SATA is een computerbus die de gegevens tussen de computer en de SSD's transporteert. Het grootste voordeel ten opzichte van IDE is dat je schijven kunt verwisselen terwijl de computer nog aan staat. Dit noemen ze ook hot-swappable. Een ander voordeel van SATA is dat het gebruikt maakt van smallere kabels dan de bandkabels van parallelle ATA, waardoor er in de computerkast meer ruimte overblijft.

Bekijk alle Samsung SATA SSD's

M.2 SSD

M.2 SSD's, voorheen bekend als Next Generation Form Factor (NGFF), maken gebruik van een PCI express of SATA-protocol. Door de verschillende modulebreedtes en lengtes zijn M.2. SSD's uitermate geschikt voor kleine apparaten, zoals Ultrabooks, en maken ze gebruik van het m.2 slot op je moederbord.

Bekijk alle Samsung M.2 SSD's
Samsung Monitoren

Samsung Odyssey monitoren - Stem af op je eigen stijl

Met de Odyssey is de keuze aan jou. Kies de perfecte gaming monitor die past bij jouw gamingwensen, de stijl van jouw huis en jouw identiteit.

Meer informatie

Smart monitoren - 's Werelds 1e scherm dat alles kan

Werken doe je voortaan zonder pc, of via Remote Acces op de computer op je werk. En met het on-board one-stop entertainmentsysteem schakel je moeiteloos over op puur entertainment.

Meer informatie

Samsung smartphones

Wie kent ze niet, de Galaxy smartphones van Samsung? Met de Samsung Galaxy S9 werd de technologie "Super Slow-mo" geïntroduceerd. Ook bij de camera bleef de technologie niet onaangetast en de Samsung S9 en S9 maken ook schitterende foto's met weinig licht. Op dit moment worden de Galaxy S9 en S9 zelfs als een van de beste Android smartphones gekenmerkt.

Bekijk alle Samsung smartphones

Samsung tablets

Even snel de files checken voordat je naar je werk gaat en 's avonds je favoriete serie kijken op Netflix. Het kan allemaal met de tablets van Samsung. Ideaal om mee te werken en te ontspannen.

Bekijk alle Samsung tablets

Samsung, 'Inspire the World, Create the Future'

Het merk Samsung is voor de meeste mensen een bekend merk. Waarschijnlijk heb je zelf al een Samsung product in huis, zoals een tv, SSD of misschien wel één van de populaire Samsung Galaxy smartphones.

Sinds de oprichting in 1969, met de naam Samsung-Sanyo Electronics, houdt Samsung zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten voor de consumentenelektronica. Het streven is onder andere de beste producten en diensten ontwikkelen die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van klanten. Door de gedrevenheid en passie voor perfectie groeide Samsung in 2006 dan ook uit tot één van de grootste bedrijven op het gebied van consumentenelektronica.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten