Premium badge
Achtergrond

The Gaming Generation!

Gamen, wie vindt dit nou niet leuk? Even ontsnappen uit de realiteit. Tegenwoordig is het gamen steeds populairder geworden. Denk bijvoorbeeld maar aan alle vette LAN-party's en eSports-evenementen, maar ook gamevloggers en streamers zie je steeds meer.

Nadat Nintendo de 'NES' op de markt had gebracht, werd het gamen zo populair dat niet snel na de NES ook pc-gaming werd geïntroduceerd. Sindsdien hebben games zich in een rap tempo ontwikkelt qua grafische prestaties. Door deze snelle ontwikkelingen, is gaming vandaag de dag niet meer weg te denken. Pc-gaming is dan ook steeds populairder geworden. In 2013 lanceerden we dan ook onze eigen pc-serie, specifiek gericht op gamers, namelijk: 'Thunderstorm'.

Achtergrond Thunderstorm gaming pc-systemen

Video assemblage Thunderstorm pc-systeem

Thunderstorm pc's: overdonderende prestaties!

De naam van onze robuuste game-pc's: 'Thunderstorm' kwam bij ons binnen als donderslag bij heldere hemel. De naam staat voor kracht en snelheid. De Thunderstorm game-pc's worden samengesteld en geproduceerd door onze assemblage-afdeling en zijn ontwikkeld voor gamers. Ze zijn kant en klaar, Windows is vooraf geïnstalleerd. Alleen nog even activeren en let the games begin!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van pc-systemen configureren en assembleren, werken vakkundige mensen hard aan jouw flitsende game-pc! Ze zijn zo samengesteld dat ze klaar zijn voor de nieuwste en meest grafische games. Voor iedere gamer hebben we de juiste Thunderstorm pc, of je nu League of Legends, Fortnite, WoW of Battlefield speelt!

Bekijk alle Thunderstorm pc-systemen

Topcomponenten

Wij streven ernaar om het beste gamesysteem aan jou te leveren! Daarom kiezen we bewust voor de beste componenten in het systeem voor de perfecte game-ervaring!

Processor Grafische kaart SSD Koeling
Achtergrond

Design en prestaties in één

Het complete plaatje! Een Thunderstorm is met zijn strakke design een game-pc die in elke kamer perfect past. Alle componenten worden zorgvuldig geselecteerd door onze technische dienst voor optimale prestaties.

Achtergrond
VR icoon

VR-Ready

Ben je er klaar voor om écht aan de realiteit te ontsnappen? Met Virtual Reality beleef je jouw games nog intenser, net alsof je er echt bij bent. Ervaar het nu zelf en speel Virtual Reality games op een van de Thunderstorms!

Bekijk al onze VR-brillen

Bout Bout Bout Bout
Garantie icoon

Eenvoudig te upgraden

Wil je later je systeem uitbreiden met meer geheugen of een andere grafische kaart? Een Thunderstorm pc is zo gebouwd dat je hem makkelijk kunt upgraden met de nieuwste hardware. We raden aan om vooraf contact op te nemen met onze technische dienst, zodat garantie behouden blijft.

Bout Bout Bout Bout

Domineer in eSports-evenementen!

Kom bovenaan in die top! Thunderstorm pc's zijn gemaakt om te winnen!

Bout Bout Bout Bout
Achtergrond

Onze pc-experts aan de tand gevoeld!

Om je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven waar wij naar kijken voordat we het een gamesysteem noemen, hebben we wat vragen aan onze technische dienst gesteld:

Waar letten wij op bij het bouwen van een game-pc?

Een gamer wil dat zijn systeem er goed uitziet en een game gevoel uitstraalt. Bij het selecteren van de behuizingen letten wij hier dan ook op. Wij bouwen de pc's zo dat de airflow optimaal is en het systeem zo stil en koel mogelijk blijft.

Wat zijn onze minimale eisen voor een game-pc en waarom?

Het zijn meer de minimale eisen van de gamer. Elke game heeft verschillende en minimale specificatie-eisen waaraan je systeem moet voldoen. Zo kan het zijn dat onze budget game pc niet soepel draait met zware games, maar wel weer met andere games die de gamer op dat moment speelt. Wij vinden wel dat het een goede pc moet zijn met voldoende grafische kracht en een snelle dataverwerking.

Waar letten wij op bij het samenstellen?

Een gamer wil dat zijn systeem er goed uitziet en een game gevoel uitstraalt. Bij het selecteren van de behuizingen letten wij hier dan ook op. Wij bouwen de pc's zo dat de airflow optimaal is en het systeem zo stil en koel mogelijk blijft.

Waarom kiezen onze pc-experts voor een gamesysteem?

Natuurlijk voor de beste prestaties tijdens het gamen!

Wat zijn de voordelen van een game-pc?

Je hebt altijd de beste prestaties, zodat je optimaal kunt genieten van het gamen.

Wanneer besluit je om voor een game-pc te gaan i.p.v. een gewone pc?

Als je net dat beetje extra wilt ervaren en extra prestaties wilt hebben tijdens het gamen.

Wat is een goede game-pc voor een beginnende gamer en waarom?

Onze Thunderstorm budget game-pc's zijn prima systemen om mee te beginnen als gamer. Ze beschikken over alles wat een game-pc dient te hebben, zoals een goede airflow en koeling. Onze duurdere modellen hebben wel meer prestaties.

Wat is een goede game pc voor een ervaren gamer en waarom?

Dit ligt geheel aan de wensen van de gamer en de games die hij wilt spelen. Duurdere game pc's hebben vaak betere prestaties, maar voor sommige eSports games, zoals League of Legends, zal je deze zware prestaties niet nodig hebben.

Hoeveel stroom verbruikt een game pc?

Dit is afhankelijk van het vermogen van de voeding en componenten. Daarnaast zal een systeem nooit het volledige wattage van de voeding gebruiken, ook niet onder volle belasting.

Als je zelf een game pc bouwt welke tips kunnen wij de klant meegeven?

Probeer een goede balans tussen je componenten te vinden. Koop geen zware videokaart als de rest van de componenten deze prestaties niet kan bijhouden. Weet je iets niet zeker of heb je er vragen over? Dan kun je ons altijd om advies vragen!

Bout Bout Bout Bout

Hopelijk heb je na het lezen van bovenstaande informatie een goed beeld over hoe wij Thunderstorm gaming pc’s bouwen en waar wij bij de configuratie specifiek op letten. Voor iedere gamer is er een passende Thunderstorm! Waar wacht je nog op?

Koop als de bliksem je eigen Thunderstorm pc!Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten