NETGEAR Business:

Innovatieve netwerkproducten voor uw bedrijf of thuiskantoor.

NETGEAR is in 1996 opgericht in San Jose, de Verenigde Staten. Het bedrijf produceert netwerkproducten voor zakelijk gebruik.
Bent u op zoek naar een netwerkoplossing voor een zakelijke omgeving? Alternate helpt u samen met NETGEAR graag verder. Wij zijn al lange tijd een officiële NETGEAR Business Partner en om die reden kunnen wij u ook de beste service verlenen.

NETGEAR Business wil altijd de beste netwerkoplossing voor u als klant en heeft een zeer uitgebreid zakelijk portfolio variërend van 1 GB (un)managed switches tot aan Wifi 6-accespoints. Bent u benieuwd naar wat wij op netwerkgebied voor u kunnen betekenen? Leest u dan hieronder verder.

Voor elke zakelijke omgeving is NETGEAR uw ideale netwerkpartner

Draadloze internetverbindingen zijn in relatief rap tempo geëvolueerd: van bijzaak naar luxe uitzondering en zelfs naar netwerkbepaler. Wifi legt daarbij vaste netwerkvereisten op die nogal worden onderschat. Wifi is niet langer een bijzaak, het is een noodzaak. Waar NETGEAR ooit 100Mbit-internetconnectiviteit door bedrade netwerkverbindingen mogelijk maakte, is de vraag explosief gegroeid naar 1Gb-, 2,5Gb- en zelfs 10G-netwerken. Dit om de alsmaar groeiende behoefte naar audiovisuele content, applicaties en data te kunnen faciliteren. Omdat er steeds meer zaken afhankelijk zijn van het netwerk, wil NETGEAR dat u bij aanschaf van een nieuw netwerk een oplossing krijgt die het beste werkt in uw omgeving en aansluit bij uw behoeften en wensen. Deze brengen we in kaart door middel van een Wireless Site Survey. Bij deze survey worden technische berekeningen gemaakt op basis van plattegronden in combinatie met de door u aangeleverde informatie. Hierdoor heeft u zekerheid over wat u koopt.

Wilt u een Wireless Site Survey voor uw omgeving? Neemt u dan contact op met uw Alternate-accountmanager.

Korting op uw NETGEAR-offerte

Alternate en NETGEAR denken graag met u mee over uw ideale oplossing. We begrijpen dat het niet alleen technisch moet kloppen, maar ook binnen uw budget moet passen. Om die reden kunt u vanaf nu gebruik maken van een dealregistratiekorting. Bij offertes met een hogere totaalprijs dan 1000 euro is een korting op aanvraag mogelijk. Vanuit Alternate bieden we met NETGEAR niet alleen het netwerk op maat, maar ook de prijs.

Wilt u gebruik maken van dit geweldig mooie aanbod? Contacteer dan uw Alternate-accountmanager.

Mogelijkheden met NETGEAR

NETGEAR Business biedt een hardwareoplossing die compleet gemaakt wordt door additionele apps en services. Lees hieronder welk apps en diensten NETGEAR u als klant biedt via Alternate:

Service: Netwerkadvies op maat.
Service: Prijs op maat.
Service: NETGEAR ProSupport voor bedrijven biedt een gerust gevoel door de standaardgarantie van uw product uit te breiden en te verbeteren.
Apps: Met NETGEAR Insight, beheert u uw netwerk op afstand en in de cloud, waar u ook bent in de wereld. Hiermee beheert U ook de soorten websites en webinhoud waartoe uw werknemers, gasten en klanten toegang hebben terwijl ze verbonden zijn met uw netwerk met de contentfilteringoptie.

NETGEAR staat voor betrouwbaar, betaalbaar en gemak. Wilt u ervaren waarom? Neemt u dan nu contact op met Alternate en stelt u uw vragen omtrent netwerken.

AV over IP NETWERKSWITCHES

NETGEAR M4250/M4300/M4500 Switches bied voor u een geweldige switch oplossing op het gebied van Audiovisueel over IP.

10GB NETWERKSWITCHES

Maak uw netwerk beschikbaar voor 10GB met NETGEAR M4300 Series Switches.

Multigig switches

Upgrade uw netwerkswitches naar 2.5GB in verband met de komst van Wifi 6 met NETGEAR Multi Gigabit switches.

PoE Switches

Power over Ethernet met het geweldige NETGEAR-netwerkswitchportfolio, van 5 poorts-PoE-switches tot en met 96 poorts-switches.

Wifi

NETGEAR biedt draadloze oplossingen voor alle bedrijven en thuiskantoren met het nieuwe complete NETGEAR Wifi 6-portfolio.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten