{manufacturer name}

BACK-UPS OPLOSSINGEN

Een APC Back-UPS levert automatisch noodstroom tijdens een stroomstoring en beschermt apparaten tegen stroomuitval, spanningsfluctuaties en stroompieken. Beschikbaar als een staand en liggend model.

Bekijk de Back-UPS oplossingen hier

BACK-UPS PRO OPLOSSINGEN

De Back-UPS Pro serie is geschikt voor iedere werkplek, zo blijven bijvoorbeeld je NAS, router en modem werken en blijft je thuisnetwerk altijd online. Deze modellen bieden automatische voltage regulatie (AVR), LCD display, en de mogelijkheid om de UPS via het netwerk te beheren.

Bekijk de Back-UPS PRO oplossingen hier

SMART-UPS OPLOSSINGEN

De Smart-UPS serie biedt intelligente en efficiënte netwerkbeveiliging van instapmodel tot schaalbare oplossing. De standaard modellen bieden een economische keuze voor kleine en middelgrote bedrijven om hun systemen en netwerkapparatuur te beschermen. De schaalbare oplossingen bieden de mogelijkheid om servers, beveiliging en communicatieapparatuur tot enkele uren te voorzien van noodstroom.

Bekijk de Smart-UPS oplossingen hier

SMART UPS ON-LINE OPLOSSINGEN

De Smart-UPS On-Line serie biedt klanten een betrouwbare bron van ononderbroken stroom, zelfs in veeleisende omgevingen, met inbegrip van uitgangsspanning regulatie, frequentieregeling, interne bypass en correctie van de voedingsfactor. Wanneer bedrijfskritische systemen een looptijd nodig hebben van uren, niet minuten, kan Smart-UPS On-Line worden geconfigureerd met bijpassende batterijen om te voldoen aan strenge looptijd-eisen. Alle modellen van 5kVA en hoger bevatten een geïntegreerde Network Management Card voor remote management (optioneel bij modellen onder 5 kVA).

Bekijk de Smart-UPS On-Line oplossingen hier

RACKS

De NetShelter series zijn multifunctionele rackbehuizingen die ontworpen zijn in samenwerking met onze wereldwijde klanten. Deze 19 inch serverkasten zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige trends en applicaties in de IT-markt.

APC Netshelter WX
19inch wandkasten designed voor de edge

APC Netshelter SX
Premium full size 19 inch serverracks met haast onbegrensde mogelijkheden

APC Netshelter SV
Full size 19 inch serverracks

APC Netshelter CX
Innovatieve, energiezuinige & geluidsarme “serverroom in a box”

APC Replacement Battery Cartridges

Stap 1: Identificeer het modelnummer
Deze vind je niet op de voorkant van het apparaat, maar op een sticker aan de onderkant of achterkant van de ups, of lees deze uit via de ethernet aansluiting van de (netwerkkaart in de) ups. De locatie van het label en de volgorde van letters en cijfers verschillen per model en producttype.

Stap 2: Voer het modelnummer in op de RBC selector van APC

Bekijk de APC RBC selector hier

APC SmartConnect

UPS monitoring made easy!

APC’s next-gen connected Smart-UPS is dankzij de SmartConnect ethernet poort i.c.m. het beveiligde SmartConnect web portal gratis 24/7 op afstand online te monitoren. Ook is SmartConnect UPS standaard compatible met EcoStruxure IT Expert.

Bekijk alle SmartConnect modellen hier

APC Li-Ion UPS’en

APC UPS’en met Li-ion accu’s bieden ten opzichte van UPS’en met traditionele loodzuur accu’s vele gebruikersvoordelen. Zo hebben ze een meer dan dubbele verwachte levensduur, bieden ze standaard 5 jaar garantie, zijn ze beter bestand tegen hoge omgevingstemperaturen, lichter, compacter en bieden ze een lagere TCO.

APC UPS’en met Li-Ion accu’s hier

PDU

Basic Rack PDU
Professionele rack stroomverdeler zonder beheer functionaliteit geschikt voor montage in 19inch patch & serverkasten. APC Basic PDU’s zijn beschikbaar in diverse varianten welke verschillen in vermogen, aantal & type uitgangen (Schuko/C13/C19), montage richting, lengte en type stekker.

Metered Rack PDU
Professionele rack stroomverdeler met bemetering, zelfstandig op afstand te monitoren via een ethernet poort. Geschikt voor montage in 19inch patch & serverkasten. APC Metered PDU’s zijn beschikbaar in diverse varianten welke verschillen in vermogen, aantal & type uitgangen (C13/C19), montagerichting, lengte, type stekker en features.

Switched Rack PDU
Professionele rack stroomverdeler met bemetering en switching, zelfstandig op afstand te monitoren en te schakelen (per outlet) via een ethernet poort. Geschikt voor montage in 19inch patch & serverkasten. APC Switched PDU’s zijn beschikbaar in diverse varianten welke verschillen in vermogen, aantal & type uitgangen (C13/C19), montage richting, lengte, type stekker en features.

Bekijk alle PDU modellen hierAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten