iiyama – Hoge kwaliteit monitoren voor iedereen

iiyama werd in 1973 in Japan opgericht. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf televisietoestellen, maar sinds 1986 kwamen daar monitoren bij. Tegenwoordig heeft iiyama een ruim assortiment monitoren van hoge kwaliteit. Tot dit assortiment behoren monitoren voor thuis en op kantoor, gaming monitoren, public displays en monitoren met touchscreen. Bij het ontwerpen van deze monitoren wordt gestreefd naar optimale efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en optimaal comfort voor de gebruiker. Alles om ervoor te zorgen dat de monitoren voor iedereen zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

De perfecte gaming monitoren voor de veeleisende gamer

Vanwege het brede assortiment kan je voor elk soort game een geschikte monitor vinden. In dit segment maakt iiyama onderscheid tussen vier verschillende lijnen:

‘Black Hawk’: Dit zijn de instapmodellen voor gamers. Deze Full HD-monitoren zijn vanwege Freesync en een super snelle reactietijd (1ms) geschikt voor eenvoudige games. Ze hebben een refreshrate van 60 Hz, wat redelijk vloeiend is.

‘Red Eagle’: Dit zijn monitoren met een refreshrate van 144 Hz. Snelle bewegingen ogen hierdoor veel soepeler dan bij 60 Hz. Daarom zijn deze monitoren ideaal voor FPS-games.

‘Silver Crow’: Deze monitoren beschikken over een 2560x1440 WQHD-resolutie. Hierdoor heb je 77% meer ruimte op het scherm dan bij een standaard 1920x1080 Full HD-monitor. Zo ga je helemaal op in de game die je aan het spelen bent.

‘Gold Phoenix’: Deze monitoren hebben een 4k Ultra HD-resolutie. Hierdoor zie je vier keer meer dan op een Full HD-scherm en komt het beeld veel scherper over. Dit zorgt voor de ultieme game-ervaring.

Bekijk alle gaming monitoren

Ergonomische en flexibele desktopmonitoren

iiyama blinkt uit in ergonomische en flexibele desktopmonitoren voor de kantooromgeving. ProLite-monitoren uit de B-serie, XB-serie en XUB-serie zijn speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik. Monitoren uit de XUB-serie zijn vanwege de dunnere bezel fijn om te gebruiken als je meer dan één scherm gebruikt.

Bekijk alle desktopmonitoren

Public displays – Voor maximale impact

Naast doorsnee monitoren maakt iiyama ook public displays. Je hebt hierbij de keuze tussen hele kleine displays (10") tot hele grote displays (86"). Voor iedere denkbare situatie is er een geschikte public display te vinden. Deze monitoren zijn gemaakt om te gebruiken als digital signage: bij instore-retail, als infozuilen of in controlekamers en vergaderruimtes. Door de hoge helderheid, uitzonderlijke beeldkwaliteit en optimale pasvorm komt een iiyama-public display volledig tot zijn recht.

Bekijk alle public displays

Touchscreens

Monitoren met touchscreen zijn ideaal voor educatief en zakelijk gebruik. Vanwege de duurzaamheid en krasbestendigheid zijn deze monitoren geschikt voor verschillende interactieve toepassingen. Zo bewerk je de inhoud van elk apparaat direct op het scherm. Hiermee maak je vergaderingen of lessen in een handomdraai interactief. Touchscreenmonitoren zijn ook geschikt om te gebruiken voor kiosk integrators, industriële omgevingen, controlekamers en voor interactieve media.

Bekijk alle touchscreensAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten