Skyscraper - B2B - Zakelijke informatie pagina
Premium badge
Netgear header

Netgear – innovatieve netwerkproducten voor iedereen

Netgear is in 1996 opgericht in San Jose, de Verenigde Staten. Het bedrijf produceert innovatieve netwerkproducten voor thuis of voor zakelijk gebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten routers, de Orbi-wifisystemen, switches, access points en meer.

Bekijk het gehele assortiment van Netgear

Ideaal voor thuisgebruik

Routers

Thuis zijn er tegenwoordig vaak meerdere apparaten tegelijk op het netwerk aangesloten. Hierdoor is een stabiel en sterk wifisignaal steeds belangrijker. Gun jezelf de beste mogelijkheden voor het opzetten van een thuisnetwerk en kies voor een router van Netgear.

Bekijk alle routers van Netgear

Nighthawk routers

Nighthawk-routers zijn speciaal ontworpen om je de beste gaming-prestaties te bieden. Zo heeft deze router verschillende functionaliteiten om je game-ervaring te optimaliseren. Hierdoor heb je geen last van vertragingen, plotselinge lag en blijft je ping gedurende de hele game stabiel. Zo heb je alle middelen om beter te zijn dan je tegenstander, welke game je ook speelt.

Bekijk alle Nighthawk routers

Orbi en Orbi Pro

Met Orbi heb je overal in huis snelle en betrouwbare wifi. Of je nou in een eengezinswoning, appartement of groot buitenhuis woont, je haalt op al je apparaten superhoge internetsnelheden.

De Orbi Pro zorgt ervoor dat je hele bedrijf snelle wifi heeft. Dankzij de eenvoudige installatie hebben je klanten en medewerkers binnen een paar minuten overal razendsnelle wifi.

Bekijk alle Orbi routers

WiFi 6 routers

Heb je genoeg van vertraging en bufferende video’s? Met WiFi 6 geniet je van razendsnelle snelheden op al je aangesloten apparaten. Met WiFi 6 beschik je tot over vier keer meer capaciteit per apparaat dan met WiFi 5. Zo kun je streamen op al je apparaten zonder de snelheid of betrouwbaarheid te beïnvloeden. Met een WiFi 6-router haal je de beste wifiprestaties in huis.

Bekijk alle WiFi 6 routers van Netgear

Ideaal voor zakelijk gebruik

Switches

Met een switch breid je het netwerk uit met extra netwerkpoorten. Hier kan je vervolgens eenvoudig al je apparaten bekabeld op aansluiten.

Voor kleine tot middelgrote bedrijven zijn de Unmanaged- , Smart-managed Plus- en Smart-managed Pro-switches eenvoudig te gebruiken en installeren. Voor grote organisaties is een Fully- managed-switch het meest geschikt.

Bekijk alle Switches van Netgear

Netgear Insight

Netgear maakt het beheren van je bedrijfsnetwerk makkelijk. Met Netgear Insight haal je het meeste uit je netwerk op de eenvoudigste en snelste manier. Via een webcloud-portal of via de mobiele app zie je onder andere de realtime wifi-activiteitsstatus, downtime-meldingen en firmware-upgrades. Bij veel zakelijke netwerkapparaten krijg je een eenjarig abonnement gratis.

Bekijk alle producten die Insight ondersteunen

Access Points

Met een access point beheer en controleer je eenvoudig je zakelijke netwerk. Hiermee heb je betrouwbaar draadloos internet voor alle zakelijke toepassingen.

Bekijk alle Access Points van NetgearAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten