Logo Thrustmaster

Haal het beste uit Microsoft Fligh Simulator met de Thrustmaster flight sim hardware!

Ga de lucht in en ervaar het plezier van vliegen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Test je vaardigheid. Vlieg dag of nacht met live realtime weer, inclusief nauwkeurige windsnelheid en -richting, temperatuur, vochtigheid, regen en bliksem! Verken de wereld. Reis met verbazingwekkende details de wereld rond met meer dan 2 miljoen steden, 1,5 miljard gebouwen, echte bergen, wegen, bomen, rivieren, dieren, verkeer en meer.

Er is voor ieder niveau een geschikte uitrusting beschikbaar. Ben jij nog een brokkenpiloot? Ga dan voor de beginner-lijn. Ben je daarentegen al een echte vliegenier, kies dan de geavanceerde of expert producten van Thrustmaster en beleef die levensechte game-ervaring!

Haal je digitale brevet met de beginnerslijn

Veel kinderen dromen ervan, maar weinigen lukt het ook daadwerkelijk: piloot worden. Thrustmaster biedt jou de kans om deze droom alsnog na te jagen! Maak je eerste vlieguren als flightgamer met de T-Flight series van Thrustmaster uit de beginnerslijn.

Bekijk hier alle joysticks voor beginners

Are you ready for take-off?

Ben jij geen brokkenpiloot meer? Maak het nóg realistischer voor je zelf en kies je stuurknuppels uit de Thrustmaster-lijn voor gevorderden. Door meer knoppen en attributen wordt je game ervaring steeds realistischer!

Bekijk hier alle joysticks voor gevorderden

This is your captain speaking

Of je nu een airbus of een straalvliegtuig bestuurt, jij kan het. Om je flight simulator nog realistischer te maken krijg je nu vrijwel echte gear die alleen te gebruiken is voor de experts. Laat je vliegkunsten zien en beleef het echte gevoel!

Bekijk hier alle joysticks voor expertsAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten