Logo Thrustmaster

Word jij een digitale Max Verstappen?

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een topcoureur te zijn? Laat je dan meevoeren in de digitale racewereld en ervaar de racebeleving die Thrustmaster je geeft! Of jij je games nou speelt op een PS4, Xbox of pc, dat maakt niet uit, want de race devices van Thrustmaster zijn compatibel met diverse spelcomputers. Om het voor iedereen gebruiksvriendelijk te houden, maakt Thrustmaster voor jou onderscheid in verschillende expertiseniveaus. Dus of jij nou een beginner, gevorderde of expert gebruiker bent, er is altijd wel een gameset die bij jou past.
Wil je daarentegen echt een unieke ervaring? Bekijk dan de verschillende exclusieve Ferrari replica stuurwielen. Voor elke gebruiker is er altijd een geschikte racesimulatie te vinden!

Logo Thrustmaster
beginner

Je eerste ervaring

Heb jij net de nieuwste Gran Turismo, F1 of Need for Speed aangeschaft en wil je af van je controller? Thrustmaster heeft hele mooie racesturen en pedalen voor de beginnende coureurs, zo kan je dus ook voor je eerste stuurtje goed slagen bij Thrustmaster.

Bekijk hier alle stuurtjes voor beginners

gevorderden

Niet voor rookies!

De gevorderde sturen van Thrustmaster beschikken over een iets hogere moeilijkheidsgraad. Denk bijvoorbeeld aan een losse versnellingsbak en extra functies op je stuur. Je moet net iets meer handelingen verrichten om je auto onder controle te houden dan bij de beginnerslijn. Dit geeft je nog meer het gevoel echt aan het racen te zijn!

Bekijk hier alle stuurtjes voor gevorderden

experts

Racen als een prof

Ervaar je racesimulatie als een echte coureur. Dankzij de gevoeligheid, feedback tijdens het racen en de verschillende toetsen op je stuur ervaar je je race games als een echte coureur. Alles maakt deze sturen levensecht. Haal de Verstappen in jou naar boven en bekijk het volledige assortiment voor experts.

Bekijk hier alle stuurtjes voor expertsAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten